peberfrugter med hasselnøddefars

peberfrugter med hasselnøddefars


____________________________________________________________________________________________________________________________________________


100 g friske hasselnødder

4 store peberfrugter

200 g løg

4 fed hvidløg

200 g fennikel

3 spsk avocado- eller rapsolie

4 spsk hakket dild (evt. 1 spsk tørret)

3 æg

ca. 2 dl rasp

bronzefennikel eller fennikelgrønt


Hak nødderne og rist dem gyldne på en tør pande. Sæt dem til side.

Skær peberfrugterne igennem på den lange led. Fjern kernerne.

Hak løg, hvidløg og fennikel. Svits de tre ting i olien et par minutter.

Kom blandingen i en skål og lad den afkøle lidt.

Rør nødderne, dilden og æggene i. Tilsæt salt og peber.

Kom så meget rasp i farsen, at den bliver lidt fast. Lad den evt. stå et kvarters tid og vurdér konsistensen.

Fordel fyldet i de halve peberfrugter og sæt dem på en bageform.

Hæld lidt kogende vand i bunden af formen og bag peberfrugterne i en 200 grader varm ovn ca. 20 minutter.

Drys med lidt fennikel, bronzefennikel og/eller dild.

Giv gerne en rissalat til peberfrugterne – og evt. en tomatsovs.


~ af kodfrifredag på 9. september 2010.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 1.922, der følger denne blog

%d bloggers like this: