peberfrugter med hasselnøddefars

peberfrugter med hasselnøddefars


____________________________________________________________________________________________________________________________________________


100 g friske hasselnødder

4 store peberfrugter

200 g løg

4 fed hvidløg

200 g fennikel

3 spsk avocado- eller rapsolie

4 spsk hakket dild (evt. 1 spsk tørret)

3 æg

ca. 2 dl rasp

bronzefennikel eller fennikelgrønt


Hak nødderne og rist dem gyldne på en tør pande. Sæt dem til side.

Skær peberfrugterne igennem på den lange led. Fjern kernerne.

Hak løg, hvidløg og fennikel. Svits de tre ting i olien et par minutter.

Kom blandingen i en skål og lad den afkøle lidt.

Rør nødderne, dilden og æggene i. Tilsæt salt og peber.

Kom så meget rasp i farsen, at den bliver lidt fast. Lad den evt. stå et kvarters tid og vurdér konsistensen.

Fordel fyldet i de halve peberfrugter og sæt dem på en bageform.

Hæld lidt kogende vand i bunden af formen og bag peberfrugterne i en 200 grader varm ovn ca. 20 minutter.

Drys med lidt fennikel, bronzefennikel og/eller dild.

Giv gerne en rissalat til peberfrugterne – og evt. en tomatsovs.


~ by kodfrifredag on 9. September 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,934 other followers

%d bloggers like this: