gratinerede asparges med timian og rosenpeber

gratinerede asparges med timian og rosenpeber


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

½ kg asparges, evt. både grønne og hvide

2 dl soja quisine eller anden fløde

100 g tør ost, evt. vegansk ost

1 spsk knust rosenpeber

1 dl krydderurter, fx timian, persille og purløg

 

Skræl hvide asparges. Læg aspargesene i et lavt ovnfast fad, evt. vekslende med hvide og grønne.

Drys med lidt salt og friskkværnet peber.

Hæld fløden over aspargsene og drys med reven ost.


Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og gratinér aspargesene til de er gyldne på overfladen, 15-20 minutter.

 Drys med rosenpeber og friske krydderurter.

 Giv gerne en salat til med nye kartofler og et godt stykke brød.


~ af kodfrifredag på 2. juni 2011.

2 kommentarer to “gratinerede asparges med timian og rosenpeber”

  1. Hej Kirsten

    Nøøjj MUMS…
    Kl. er 9 og mine tænder løber i vand. Tror jeg ved hvad aftensmaden skal bestå af idag.
    Tak for altid dejlige opskrifter og masser af inspiration.
    Venlige hilsener
    Tina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 1.767, der følger denne blog

%d bloggers like this: