farserede porcinisvampe

farserede porcinisvampe

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

2 tørrede shiitakesvampe

4 store porcinisvampe

200 g løg

4 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

2 æg

4 spsk snittet, frisk salvie + lidt til pynt

50 g sesamfrø

ca. 100 g rasp

 

Læg de tørrede svampe i blød et par timer og hak dem fint. Smid stokkene ud.

Tag stokkene af de friske svampe og hak dem fint.

Hak løg og hvidløg og svits svampe og løg 4-5 minutter.

Pisk æggene sammen og rør de svitsede løg og svampe i. Tilsæt salvie, sesamfrø og så meget rasp, at farsen bliver fast. Hvis farsen er blevet for fast, så tilsæt lidt udblødningsvand fra svampene.

Fordel fyldet i de fire svampe og sæt dem i et ovnfast fad.

Hæld lidt kogende vand ved og bag svampene i en 200 grader varm ovn ca. 30 minutter.

Servér fx en grøn salat og en kartoffelsalat til svampene.


 

tip

Du kan lave samme ret med almindelige små champignon. Halvér mængden af ingredienser og brug svampene som forret.

Hvis du ikke spiser æg, kan du bruge 1-2 spsk HUSK (loppefrøskaller) i stedet.

 

 

 


~ af kodfrifredag på 21. juli 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 1.897, der følger denne blog

%d bloggers like this: