farserede porcinisvampe

farserede porcinisvampe

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

2 tørrede shiitakesvampe

4 store porcinisvampe

200 g løg

4 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

2 æg

4 spsk snittet, frisk salvie + lidt til pynt

50 g sesamfrø

ca. 100 g rasp

 

Læg de tørrede svampe i blød et par timer og hak dem fint. Smid stokkene ud.

Tag stokkene af de friske svampe og hak dem fint.

Hak løg og hvidløg og svits svampe og løg 4-5 minutter.

Pisk æggene sammen og rør de svitsede løg og svampe i. Tilsæt salvie, sesamfrø og så meget rasp, at farsen bliver fast. Hvis farsen er blevet for fast, så tilsæt lidt udblødningsvand fra svampene.

Fordel fyldet i de fire svampe og sæt dem i et ovnfast fad.

Hæld lidt kogende vand ved og bag svampene i en 200 grader varm ovn ca. 30 minutter.

Servér fx en grøn salat og en kartoffelsalat til svampene.


 

tip

Du kan lave samme ret med almindelige små champignon. Halvér mængden af ingredienser og brug svampene som forret.

Hvis du ikke spiser æg, kan du bruge 1-2 spsk HUSK (loppefrøskaller) i stedet.

 

 

 


~ by kodfrifredag on 21. July 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,901 other followers

%d bloggers like this: