brune ris med kidney- og edamamebønner

 

brune ris med kidney- og edamamebønner

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3 dl brune ris

3 dl kogte kidneybønner

2 dl bælgede edamamebønner (købes frosne i supermarkeder eller orientalske butikker)

½ bakke karse eller anden krydderurt

 

Kog risene i ½ l vand tilsat et drys salt. Kog risene 25-30 minutter og hold øje med at vandet ikke koger væk.

Tilsæt de to slags bønner til allersidst, så de blot bliver gennemvarme.

Vend karsen i og servér risen til en curryret, fx tomatcurry fra Cochin eller Meeras kartofler i spicy kokossovs.


tip

Du kan erstatte edamamebønner med friske grønne ærter.

Du kan drysse risene med ristede mandelflager og rosiner.



vegetarret, vegetaropskrift, veganeropskrift

~ by kodfrifredag on 8. March 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,910 other followers

%d bloggers like this: