mangoketchup

mangoketchup

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g skalotteløg

1 spsk olivenolie

1 mangofrugt (ca. 450 g)

300 g tomater

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødte frø af stjerneanis

4 spsk hindbærsirup (eller anden frugtsirup)

2 spsk æbleeddike

ca. 1 spsk sukker

 

Hak løget og svits det i olien, til det er klart.

Skær mango og tomater i små terninger. Kom dem i gryden sammen med kanel og stjerneanis, frugtsirup, eddike, sukker og et lille drys salt.

Læg låg på gryden og lad frugterne simre ca. 40 minutter under låg.

Blend blandingen fint og smag til med salt, eddike og sukker.


tip

Du kan udelade krydderierne.


 


vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret


~ by kodfrifredag on 21. March 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,902 other followers

%d bloggers like this: