mangoketchup

mangoketchup

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g skalotteløg

1 spsk olivenolie

1 mangofrugt (ca. 450 g)

300 g tomater

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødte frø af stjerneanis

4 spsk hindbærsirup (eller anden frugtsirup)

2 spsk æbleeddike

ca. 1 spsk sukker

 

Hak løget og svits det i olien, til det er klart.

Skær mango og tomater i små terninger. Kom dem i gryden sammen med kanel og stjerneanis, frugtsirup, eddike, sukker og et lille drys salt.

Læg låg på gryden og lad frugterne simre ca. 40 minutter under låg.

Blend blandingen fint og smag til med salt, eddike og sukker.


tip

Du kan udelade krydderierne.


 


vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret


~ af kodfrifredag på 21. marts 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 1.914, der følger denne blog

%d bloggers like this: