aspargessalat med ramsløg og pistacienødder

aspargessalat med ramsløg og pistacienødder

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

4 tynde hvide asparges

4 tykke grønne asparges

1 lille icebergsalat eller anden salat

25 g ramsløg (kan udelades eller erstattes af basilikum)

25 g pistacienødder

 

dressing:

4 spsk olivenolie

2 spsk lime- eller citronsaft

1-2 spsk tamari

evt. 1 fed hvidløg

 

Skræl de hvide asparges og læg dem i kogende vand sammen med de grønne asparges (de skal ikke skrælles). Kog aspargesene 3 minutter og overhæld dem med koldt vand.

Snit den valgte salat og ramsløgbladene. Hak nødderne groft. Bland alle ingredienserne til salaten.

Rør olien sammen med citrussaften og smag til med tamari og friskkværnet peber. Hvis du ikke bruger ramsløgblade, så tilsæt også et fed knust hvidløg.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt.



vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret, kødfri ret

~ by kodfrifredag on 16. May 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,901 other followers

%d bloggers like this: