Couscoussalet med grillede peberfrugter


125 g couscous

3 peberfrugter: rød, grøn og gul

fintsnittet skal af 1/2 økologisk citron (kun det gule)

1 håndfuld bredbladet persille

1 dl hakkede rosiner

1/2 dl hakkede kapers

50 g ristede cashewnødder


dressing

5 spsk olivenolie

2-3 spsk citronsaft + reven skal

3 tsk ristede spidskommenfrø

et nip chiliflager

½ bdt mynte


Hæld kogende vand over couscousen efter anvisningen på pakken. Lad den trække 10 minutter og afkøl den.

Læg peberfrugterne under grillen. Lad frugterne blive mørke og boble op. Læg dem i en plasticpose, til de er lidt afkølede. Flå skindet af frugterne, fjern kernerne og skær dem i strimler.

Bland grøntsager, citronskal, snittet persille, rosiner og kapers i couscousen.

Rør dressingen sammen og hæld den over salaten. Vend rundt og drys med cashewnødderne.

~ by kodfrifredag on 24. February 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: