Blomkålssuppe med karry og rosiner

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

50 g løg

4 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

100 g kartofler

150 g rosenkål

300 g blomkål

ca. 8 dl grøntsagsbouillon

2 tsk karry

½ dl hakkede rosiner

lidt krydderurt


Hak løg og hvidløg og svits dem i olien, til løgene er klare.

Skær alle grøntsagerne i små tern og kom dem i gryden sammen med bouillonen. Lad suppen koge under låg ca. 15 minutter.

Purér suppen i blenderen og hæld den tilbage i gryden. Måske skal der tilsættes lidt mere bouillon. Du kan også komme lidt soja- eller piskefløde i.

Smag til med salt og peber.

Servér suppen portionsvis drysset med karry, rosiner og lidt grønt.


~ by kodfrifredag on 3. March 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: