peberfrugter med brød

Denne nemme og delikate forret stammer fra Anders Grøndahls bog “Romersk vellevned”.

Skær 6 røde og gule peberfrugter i brede strimler og blancher dem i kogende vand et par minutter.

Afdryp dem og læg dem tæt sammen i et ovnfast fad. Hak 100 g oliven og 50 g kapers.

Smulder 100 g tørt grahamsbrød og læg dette fyld på peberstykkerne. Drys med peber og dryp med lidt olivenolie.

Gratinér peberfrugterne i en 180 grader varm ovn ca. 35 minutter.

~ by kodfrifredag on 28. April 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: