stærk og syrlig suppe m. ananas

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

2 shiitakesvampe

50 g rødløg

4 fed hvidløg

1 rød chili

2 spsk olivenolie

2 spsk reven ingefær

2 stilke bladselleri

400 g ananas

ca. 8 dl grøntsagsbouillon

75 g bønnespirer

2 spsk limesaft

mynte


Læg svampene i blød i rigeligt vand et par timer.

Snit løg, hvidløg og chili (fjern kernerne) og svits dem i olien 3-4 minutter sammen med ingefæren.

Skær bladsellerien i skiver og ananasen i små terninger. Skær de udblødte svampe i tynde skiver og kom de tre dele i gryden sammen med bouillonen.

Læg låg på gryden og lad suppen simre 10 minutter. Tilsæt bønnespirerne og kog suppen op.

Smag til med sukker, salt og limesaft. Det er vigtigt at suppen er klart sød-syrlig.

Drys med mynte og servér.


~ by kodfrifredag on 28. April 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: