kartoffelsalat med ramsløg

Skær ca. 1/2 kg kogte kartofler i skiver. Hak to spsk kapers og et bdt persille. Snit en god håndfuld ramsløgblade. Bland ingredienserne sammen med 1 dl ristede solsikkekerner.

Rør en dressing af 1/2 dl olivenolie, 2 spsk citronsaft, 1 fed presset hvidløg, 2 spsk meget finthakkede rødløg og lidt sennep.

Rør et par spsk vand i dressingen og smag til med salt, peber og måske et nip sukker.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt.

~ by kodfrifredag on 5. May 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: