carpaccio af jordskokker


4 mellemstore jordskokker

citronsaft

2 spsk kapers

dukkah eller parmesanost

olivenolie

ramsløg (når de er i sæson) eller purløg



Skær jordskokkerne i papirtynde skiver og dryp dem straks med citronsaft.

Fordel skiverne på fire tallerkener i ét lag. Hak kapers let og drys dem på.

Drys med det mellemøstlige nøddedrys, dukkah (som på fotoet), eller læg flager af parmesanost på jordskokkerne. Drys med friskmalet peber og ganske lidt salt.

Dryp med lidt olivenolie og drys med fintsnittet ramsløg eller hakket purløg.



~ by kodfrifredag on 12. May 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: