frugtsalat

______________________________________________________________________________________________________

Bland terninger af æble, pære, appelsin og ananas med skiver af banan og evt. frosne jordbær og/eller økologiske stenfri vindruer.

Overhæld evt. salaten med 4-5 spsk likør og lad den trække et par timer i kølesabet. Du kan drysse  med lidt mynte ved serveringen.

En anden – supernem – dessert er marokkansk appelsinsalat. Den består af meget tynde skiver appelsin, som lægges på en tallerken og dryppes med appelsinblomstvand (købes i indvandrerbutikker).

Salaten sættes i køleskabet et par timer og drysses ved serveringen med kanel og lidt flormelis.


~ by kodfrifredag on 12. May 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: