asparges med orientalsk sovs


 

sovs

1 ½ dl tyk kokosmælk

2 spsk sød chilisovs

1 økologisk limefrugt


 

600 g hvide asparges

dukkah eller hakkede, saltede jordnødder

frisk koriander


 

Varm kokosmælken op og smag til med chilisovs og reven skal og saft af limefrugten samt salt og et nip sukker.

Sovsen kan serveres varm eller kold.

Læg de skællede asparges i kogende vand, der dækker, og kog dem 3 minutter.

Afdryp aspargesene og servér dem med sovsen. Drys med enten dukkah eller hakkede jordnødder og koriander.



~ by kodfrifredag on 19. May 2010.

2 Responses to “asparges med orientalsk sovs”

  1. ih den lyder lækker, tror du den er ligeså god med grønne asparges?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: