dip til asparges

dip til asparges

Hvis du er lige så vild med asparges, som jeg er, guffer du dem i dig morgen, middag og aften lige nu. – Og så har man behov for forskellige lækre dips.

En knasende letkogt asparges er lækker i sig selv, men jeg synes, at det fulde potentiale kommer frem, når stænglerne får et godt smagsmæssigt modspil. Her er ideer til to lækre dip.


________________________________________________________________________________________________________________________

tomatpesto

Lav en pesto af 1 dl hakkede, tørrede tomater, 2 fed presset hvidløg, 2 spsk reven parmesanost, 2 spsk ristede pinjekerner og et par spsk olivenolie.

Kom alle ingredienserne i blenderen og purér til massen er ensartet. Smag til med salt og peber.


parmesanpuré

Rør 1 dl fintreven parmesan sammen med 2 spsk hakket persille eller klippet dild og et par spsk olivenolie. Smag godt til med citronsaft, salt og peber.

Pureen skal være sammenhængende. Læg en spsk parmesanpuré på hver portion asparges og drys med rund hånd med ristede pinjekerner.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________


~ by kodfrifredag on 26. May 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: