aspargessalat

Kog 400 g nye kartofler så de er møre, men faste. Kog 6-8 asparges 3 minutter (hvide eller grønne – husk de hvide skal skrælles).

Afkøl grøntsagerne. Skær kartoflerne i skiver og skær aspargesene i stykker på ca. 4 cm.

Skær 1 bdt. radiser i skiver og bland de tre ting.

Rør en dressing af 4 spsk olivenolie, 2 spsk frugteddike og 2 spsk hakkede kapers. Smag til med sennep, salt, peber og sukker.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Drys med masser af klippet purløg.


~ by kodfrifredag on 2. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: