pasta med svitsede asparges og ramsløg

Så er det Sct. Hans – og der bliver ikke mere stukket asparges. Tag den sidste chance og spis en dejlig pastaret ed asparges i aften.

Denne ret er supernem og hurtig. Hvis det er for sent at finde ramsløg, så brug forårsløg i stedet.

Kog den valgte pasta efter anvisningen på pakken.

Skræl 1/2 kg hvide asparges og skær dem i 3 cm lange stykker. Snit et bdt ramsløg eller forårsløg.

Svits de to ting i lidt olie på panden 4-5 minutter. Tilsæt den afdryppede pasta og evt. 1 dl soja quisine eller fløde. Smag godt til med salt og peber.

Servér pastaen drysset med hakkede valnøddder. Giv parmesanost til.


tip

Du kan også bruge grønne asparges – de skal ikke skrælles.

~ by kodfrifredag on 9. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: