spidskålssuppe m. nye kartofler

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2 spsk mandelflager

et par håndfulde små nye kartofler

7 dl grøntsagsbouillon

1 lille spidskål

1 bdt radiser

1 bdt dild

evt. 2 dl soja quisine eller piskefløde

1 spsk knust rosenpeber


 

Rist mandelflagerne gyldne på en tør pande. Sæt dem til side.

Kog de små kartofler i bouillonen 5-6 minutter. Skær spidskålen i små terninger og kom den i sammen med klippet dild. Kog suppen endnu 2 minutter.

Tilsæt evt. fløde og smag suppen til med salt og peber.

Hak radiserne.

Servér suppen portionsvis drysset med radiser, mandelflager og rosenpeber.



~ by kodfrifredag on 9. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: