tomatsalsa

tomatsalsa

Skold 4-5 tomater og hiv skindet af dem. Hak kødet fint (fjern kernerne).

Hak et skalotteløg fint og pres to fed hvidløg. Snit en chili fint (fjern kernerne). Eller brug 1-2 tsk tørrede chiliflager.

Rør tomater, løg og chili sammen og tilsæt 4 spsk hakket koriander og 2-3 spsk olivenolie.

Smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.

tomatsovs

Hvis du vil lave salsaen til en varm sovs, så svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomater, chili og krydderurter. Lad sovsen simre under låg. Tilsæt evt. lidt tomatpasta og måske lidt vand.

Smag til med salt, peber og sukker. Måske også lidt citronsaft – og et drys kanel skader heller ikke!

tip

På en travl dag, kan du simpelt hen bruge en dåse tomater i stedet for de friske tomater.



~ by kodfrifredag on 9. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: