spidskålssalat

velkommen til den nye spidskål

Helt ny og sprød spidskål er egentlig mest lækker, hvis den spises rå. Men du kan også vende snittet spidskål et minuet eller to i lidt god olivenolie på panden. Kålen skal blot blive varm – den skal bevare sin sprødhed. Drys med lidt salt og friskkværnet peber, og du har et dejligt tilbehør til en svampepaté eller en bønnefrikadelle.

Men prøv den også rå i denne salat:


spidskålssalat

Snit et lille spidskålshoved meget fint.

Smag ca. 1 1/2 dl alm. yoghurt eller sojayoghurt til med salt, peber, lidt citronsaft og et nip sukker.

Vend kålen i yoghurten og drys med 1 dl ristede solsikkekerner – og evt. lidt klippet dild.


tip

Vil du have salaten ekstra mættende, så tilsæt skiver af kogte, nye kartofler.



~ by kodfrifredag on 16. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: