tofu Stroganoff

Svits 150 g hakkede løg og 4 fed hakkede hvidløg i 4 spsk rapsolie, til løgene er klare. Tilsæt 250 g tofu i små terninger og svits til tofuen er let gylden.

Tilsæt 250 g champignon i skiver og svits endnu et par minutter. Tilsæt 2 spsk citronsaft.

Hæld 2 dl soja quisine på panden og lad det koge op. Smag til med friskkværnet peber, tamari og evt. sherry.

Servér stroganoffen på pasta eller giv kogte ris til – plus en dejlig grøn salat, måske en spidskålssalat, men brug her en olie-eddikedressing.


~ by kodfrifredag on 16. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: