grillet spidskål med kantareller

grillet spidskål med kantareller

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2 små spidskål

olivenolie

evt. parmesanost

2 skalotteløg

4 fed hvidløg

4 spsk rapsolie

200 g kantareller

citronsaft

1 ½ dl soja quisine eller fløde

timian

purløg


Skær spidskålene i kvarte og læg stykkerne i kogende vand 2 minutter. Kom dem i en sigte og overhæld dem med koldt vand.

Afdryp kålen og læg stykkerne på en bageplade. Pensl med olivenolie og drys evt. med reven parmesanost.

Sæt kålen under grillen, så den er gylden samtidig med at svampestuvningen er klar.

Hak løg og hvidløg og svits dem i olien, til løgene er klare.

Skær svampene igennem og tilsæt dem. Svits dem 3-4 minutter og tilsæt et par spsk citronsaft.

Hæld fløden ved og lad den koge op. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Servér den grillede kål med svampestuvningen og drys med timian og  klippet purløg.


Se også: grillet spidskål med sommersalat i pakker.

~ by kodfrifredag on 30. June 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: