bagte rødløg med aioli

4-8 rødløg

olie

1 dl økologisk mayonnaise eller æggefri mayonnaise

2 fed hvidløg

citronsaft

løvstikke eller anden krydderurt

 

Vælg det antal løg, du finder passende. Hvis løgene er store, er et løg pr. person formentlig tilstrækkeligt.

Fjern skallerne fra løgene og sæt dem i et ovnfast fad. Pensl dem med lidt olie.

Bag løgene i en 200 grader varm ovn 15-20 minutter.

Aioli er mayonnaise smagt godt til med presset hvidløg. Du kan selv lave mayonnaisen, men der findes også udmærkede kvaliteter i supermarkedet (økologisk) eller helsekosten (den æggefri).

Smag mayonnaisen godt til med presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.

Giv aiolien til løgene separat og pynt med en krydderurt.


~ by kodfrifredag on 7. July 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: