agurke/spidskålssalat med karrydressing

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


1 agurk

4 dl fintsnittet spidskål

snittet top af 2 forårsløg

10 radiser i skiver

evt. sukkerærteskud eller andre spirer

et par håndfulde løvstikke


dressing

4 spsk olivenolie

2 tsk karry

2 tsk spidskommen

2 spsk limesaft

2 spsk hyldeblomstsaft eller 1 spsk ahornsirup


Skær agurken i små ”pinde” og bland dem i kålen sammen med løg og skivede radiser.

Varm olien op i en gryde og svits karry og spidskommen et minuts tid. Afkøl olien.

Rør limesaft og hyldeblomstsaft i karryolien og smag til med salt og limesaft.

Hæld dressingen over salaten og vend rundt.

Drys med masser af hakket løvstikke.


~ by kodfrifredag on 22. July 2010.

2 Responses to “agurke/spidskålssalat med karrydressing”

  1. Super super lækker salat hvis bare spidskålen er finhakket tænker du slet ikke på det er kål. Salaten er også meget delikat at se på.Den er jeg glad for jeg prøvede – den bliver gemt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: