hot agurkesalat m. langtidsbagte tomater

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 agurk

1 dl rosiner

1 dl pinjekerner

2 dl langtidsbagte tomater i olie


dressing

4 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

chiliflager eller frisk chili efter smag

æble- eller ahornsirup

frisk mynte


.Skær agurken i papirtynde skiver på langs. Brug gerne en såkaldt mandolin.

Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå et kvarters tid.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.

Bland de tre ting med tomaterne.

Rør en dressing af olie og citronsaft. Tilsæt chiliflager eller finthakket frisk chili efter smag.

Smag dressingen til med salt og sirup.

Hæld dressingen over salaten og drys med rigeligt mynte


~ by kodfrifredag on 22. July 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: