agurkesuppe med valnøddedild

Kom følgende i blenderen:

1 agurk

2 fed hvidløg

1 forårsløg

2 dl grøntsagsbouillon


Blend til suppen er helt ansartet og tilsæt 1 eller 2 dl yoghurt eller sojayoghurt + evt. mere bouillon.

Smag til med salt og peber og sæt suppen i køleskabet et par timer.


valnøddedild

Blend:

1 dl valnødder med 2 spsk valnøddeolie, 2 spsk citronsaft og evt. en lille smule bouillon.

Rør 1 bdt klippet dild i og smag til med citronsaft, salt og peber.

Servér suppen med 1 spsk valnøddedild på toppen.


~ by kodfrifredag on 29. July 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: