squashruller med valnøddefyld

Skær tynde skiver af squash på langs. Brug gerne en såkaldt mandolin eller tyndskræller.

Lav en fars af hakket persille, hakkede valnødder, reven parmesanost, presset hvidløg og en lille smule olivenolie til at binde fyldet sammen med. Smag til med salt og peber.

Læg et par teskefulde fyld på den ene ende af hver squashskive og rul dem sammen. Hold evt. rullerne sammen med en lille træpind.

Sæt rullerne i en 200 grader varm ovn 10-15 minutter.


~ by kodfrifredag on 29. July 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: