tian med auberginer

tian med auberginer

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tian er en fransk ret med parmesanost og somme tider æg. Denne tian er uden æg.

Skær 2-3 store auberginer og 2 løg i terninger og svits dem i 1/2 dl olivenolie ved temmelig høj varme.

Auberginerne suger meget olie, men hvis du svitser ved høj varme og vender rundt hele tiden, skulle du kunne undgå at komme mere olie på panden. Tilsæt evt. 1/2 dl vand.

Hak 4-5 tomater og bland dem i auberginerne sammen med 3 fed hakkede hvidløg, et bdt hakket persille og en lille håndfuld basilikumblade. Smag til med salt, peber og sukker.

Læg grøntsagerne i en tærteform og drys med 1 dl reven parmesanost (eller vegansk ost) og 1 dl rasp.

Dryp med lidt olivenolie og sæt formen i en 200 grader varm ovn ca. 30 minutter.


~ by kodfrifredag on 5. August 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: