fyld til burgere

fyld til burgere



burgere af godt brød smøres med

moset avocado

mayonnaise smagt til med sennep

svampecreme

hummus

jordnøddesmør

_______________________________________________________________________________________________________________

burgerne lægges sammen med

bønnefrikadeller eller andre plantefrikadeller (kartoffelfrikadeller, squashfrikadeller, linsefrikadeller etc.)

falafler (”kugler” af mosede kikærter)

skiver af svampepaté eller anden plantepostej/-paté

grillede skiver af aubergine

grillede peberfrugter

grillede skiver af squash

store grillede svampe

artiskokbunde

+ salat, tomat- og agurkeskiver, radiser, skivede oliven etc.


I helsekostbutikker kan du desuden købe forskellige former for plantebaserede burgere, “pølser” og mange slags smørepålæg.

_________________________________________________________________________________________________________________________


eksempler på kombination af burgere

1. brødet smøres med jordnøddesmør, og burgeren fyldes med grillet aubergine + grillede svampe + salatblade + tomat- og agurkeskiver

2. brødet smøres med moset avocado, og burgeren fyldes med en skive plantepaté eller en bønnefrikadelle + syltet agurk, et par løgringe, friske agurkeskiver og salatblade + evt. spirer

3. brødet smøres med pesto, og burgeren lægges sammen med flåede peberfrugter, en stor grillet svamp, agurkeskiver og salatblade


~ by kodfrifredag on 12. August 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: