fyldte tomater

fyldte tomater


Hvis du alligevel har gang i ovnen så lav fyldte tomater som en lille forret eller frokostret.


Skær 2-3 tomater pr. person igennem og fjern nogle af kernerne. Sæt tomaterne på hovedet, så de kan afdryppe.

Lav et fyld (til 4 personer) af 4 fed hakket hvidløg, 2 spsk hakket skalotteløg, 1 bdt hakket persille, 1-2 dl god rasp, ca. 1/2 dl olivenolie.

Efter smag kan du også tilsætte frisk oregano, esdragon, timian etc.

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Kom fyldet i de halve tomater og sæt dem i en 180 grader varm ovn ca. 20 minutter. Du kan også langtidsbage dem ved 120 grader i en lille time.

~ by kodfrifredag on 12. August 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: