smørepålæg af bønner

smørepålæg af bønner


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Frokosten er en vigtig del af dagens måltider, og da madpakken ofte skal transporteres, gælder det om at finde robust – men også delikat – mad.

Smørepålæg af bønner er et fint pålæg. Der er det fantastiske ved bønner, at de er både vitamin- og proteinrige – og så indeholder de ikke ret mange kalorier. Så: smør bare tykt på!


5 dl kogte bønner (kidney-, hvide eller sorte bønner)

4 fed hvidløg

2 tsk spidskommen

2 tsk tørret timian eller oregano

olivenolie

paprika

citronsaft


Purér bønnerne i køkkenmaskinen eller med en stavblender sammen med hvidløg, spidskommen og den valgte krydderurt.

Rør lidt vand eller en lille smule olie i pureen og smag til med paprika, citronsaft, salt og peber.



~ by kodfrifredag on 19. August 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: