caponata – siciliansk grøntsagsret

caponata – siciliansk grøntsagsret

_______________________________________________________________________________

Skær et stort løg, et par store auberginer og et par store squash i terninger. Snit 2-3 stilke bladselleri og hak 3-4 fed hvidløg.

Svits det hele i lidt olivenolie. Tilsæt 4-5 hakkede tomater, 1 dl rosiner og et par dl tomatpuré. Kom salt, peber og 2-3 tsk kanel i gryden og lad retten simre under låg ca. 20 minutter. Måske skal der tilsættes lidt vand eller bouillon.

Tilsæt 1 dl hakkede oliven og 4 spsk kapers. Smag til med kryddereddike, salt og sukker. Smagen skal være sur-sød. Justér også for kanel.

Rist 1 dl pinjekerner og drys dem på retten sammen med lidt hakkede rosiner.

Velbekomme!

______________________________________________________________________________________________________________________

~ by kodfrifredag on 2. September 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: