champignon med hvidløgs/mandelfyld

champignon med hvidløgs/mandelfyld

_______________________________________________________________________________________________________________________________________


12 store champignon

2 forårsløg

8 fed hvidløg

4 spsk finthakkede mandler

1 bdt persille

4 spsk olivenolie



Fjern stokkene fra svampene og hak dem fint. Snit og hak løg og hvidløg. Hak persillen.

Bland de hakkede stokke godt med de to slags løg, mandlerne og persillen. Tilsæt et drys salt og peber og rør olien i. Smag til.

Pres fyldet ned i svampene og sæt dem i en bageform. Hæld lidt kogende vand i bunden af formen og sæt den i en 200 grader varm ovn 15- 20 minutter.

De fyldte champignon er en fin lille forret eller frokostret. Giv et godt stykke brød til.



~ by kodfrifredag on 2. September 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: