tatarsmør

tatarsmør

Hvis du hører til dem, der ikke spiser smør, enten fordi du ikke spiser animalske produkter, eller fordi du er allergiker, kan du sikkert engang imellem savne noget at smøre på brødet.

Jeg har lavet et tatarsmør, som kan smøres på brød, burgere eller sandwich. Det kan også bruges som dip eller en slags sovs til grøntsager, bønneretter mv. Og så er det både kalorielet og kolesterolfrit.

Tatarsmørret er mest velegnet til pålæg, der ikke smager af så meget i sig selv.



2 dl silketofu

2 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

½ spsk sennep

½ spsk worchestersovs

1 spsk tamari

1 tsk finthakket chili (eller lidt tørret chili)

½ dl hakket persille

2 spsk hakket dild

1 spsk finthakkede kapers

1 spsk finthakkede, syltede agurker


Rør tofuen helt glat med olie, citronsaft, sennep, worchestersovs og tamari. Brug evt. køkkenmaskinen.

Rør de øvrige ingredienser i og smag godt til med worchestersovs og tamari samt evt. et lille drys sukker.

~ by kodfrifredag on 9. December 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: