snackpeber med texasfyld

snackpeber med texasfyld

____________________________________________________________________________________________________________________________

1 portion Texas pilaff

3 lange snackpeber

ca. 1 dl rasp

2 æg (eller 4 spsk sojamel + 1 ½ dl soja quisine)

mynte eller koriander

olivenolie


Lav pilaffen.


Skær peberfrugterne igennem på langs og fjern kernerne. Læg dem i en ovnfast form.


Rør rasp og æg (eller sojamel rørt ud i sojafløde) og kom det i pilaffen.

Tilsæt mere rasp eller væde – afhængig af konsistensen.

Fordel fyldet i de halve peberfrugter. Kom overskydende fyld i en anden form. Drys med lidt mere rasp og dryp med en smule olivenolie.

Hæld lidt kogene vand i bunden af formen med peberfrugterne og bag frugter og fyld i en 190 grader varm ovn, til overfladen er gylden, ca. 20 minutter.

Servér en fennikelsalat til de fyldte peberfrugter.



~ by kodfrifredag on 24. February 2011.

2 Responses to “snackpeber med texasfyld”

  1. Hvor er de flotte, det ser virkelig lækkert ud :-)

    Kh
    Birthe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: