kartoffellasagne med ramsløgpesto
kartoffellasagne med ramsløgpesto
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
1 kg bagekartofler
1 helt hvidløg
50 g hakkede valnødder
2 dl soja quisine eller anden fløde
evt. 100 g reven cheddarost
Skær kartoflerne i meget tynde skiver – gerne på en mandolin. Bevar helst skrællen.
Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver. Læg kartoffelskiverne lagvis med hvidløg, pesto og valnødder i et lavt ovnfast fad. Læg evt. et lag bagepapir i bunden.
Drys med salt og friskkværnet peber mellem lagene.
Sæt laagnen i en 190 grader varm ovn og bag den 30 minutter.
Hæld fløden over kartoflerne og drys evt. med reven ost. Bag ”lasagnen” endnu ca. 25 minutter, til den er gennembagt og gylden.
tip
Du kan bruge andre slags pesto mellem lagene, fx basilikum- eller tomatpesto.