kartoffellasagne med ramsløgpesto

kartoffellasagne med ramsløgpesto

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

1 kg bagekartofler

1 helt hvidløg

c. 1 ½ dl ramsløgpesto

50 g hakkede valnødder

2 dl soja quisine eller anden fløde

evt. 100 g reven cheddarost

 

Skær kartoflerne i meget tynde skiver – gerne på en mandolin. Bevar helst skrællen.

Skær hvidløgsfeddene i tynde skiver. Læg kartoffelskiverne lagvis med hvidløg, pesto og valnødder i et lavt ovnfast fad. Læg evt. et lag bagepapir i bunden.

Drys med salt og friskkværnet peber mellem lagene.

Sæt laagnen i en 190 grader varm ovn og bag den 30 minutter.

Hæld fløden over kartoflerne og drys evt. med reven ost. Bag ”lasagnen” endnu ca. 25 minutter, til den er gennembagt og gylden.

 

tip

Du kan bruge andre slags pesto mellem lagene, fx basilikum- eller tomatpesto.


~ by kodfrifredag on 5. May 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: