aspargessalat med valnødder og blåskimmelost

aspargessalat med valnødder og blåskimmelost

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


150 g hvide asparges

150 g grønne asparges

75 g blåskimmelost

½ dl hakkede valnødder

2 tsk rosenpeber

 

dressing

4 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

4 spsk snittet purløg

 

Skær aspargesene i mindre stykker (skræl de hvide først).

Kom de hvide asparges i kogende vand tilsat et drys sukker og kog dem 2 minutter (3 minutter hvis de er tykke).

Tilsæt de grønne asparges og kog dem 2 minutter mere. Overhæld aspargesene med koldt vand og afdryp dem.

Anret aspargesene på fire tallerkener.

Skær osten i små stykker og drys dem på sammen med valnødder og rosenpeber.

Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber – og måske et nip sukker.

Dryp dressingen over salaten og servér den.



~ by kodfrifredag on 2. June 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: