marinerede oliven

marinerede oliven

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 økologisk citron

ca. 1/2 tsk tørret chili eller 1 frisk

2 fed hvidløg

2 spsk  frisk timian

½ dl olivenolie

1-2 spsk citronsaft

200 g grønne eller sorte oliven

 

Snit lidt af den gule skal af citronen fint – eller riv den på et rivejern.

Rør citronskal, lidt smuldret chili (eller frisk hakket), skivede hvidløg og timian i olien. Tilsæt et drys salt og citronsaften.

Smag til med salt, chili og citronsaft.

Læg de valgte oliven i marinaden.

Læg låg på beholderen og lad olivenerne trække i lagen 1-2 døgn.

.

Marokko.olivenbod

 

Disse skønne oliven er fotograferet i Marokko.

 

~ by kodfrifredag on 23. June 2011.

3 Responses to “marinerede oliven”

  1. Jag vil avslutte min prenumeration på nyhedsbrevet, jeg följer det via hjemmesiden.
    Tak på forhånd
    Birgitta Ekdahl
    Ekdahl.an@telia.com

  2. Så enkelt og dog så lækkert. Jeg hapser lige din opskrift. Tak :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: