kartoffelsalat med ”spaghetti” af gulerod og squash m. tapenadedressing
kartoffelsalat med ”spaghetti” af gulerod og squash m. tapenadedressing
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
400 g nye kartofler
200 g squash
200 g gulerødder
1 dl fintsnittet løgtop
50 g cashewnødder
dressing:
2 spsk mayonnaise
2 spsk soja- eller anden fløde
1-2 spsk oliventapenade
1 spsk citronsaft
Kog kartoflerne netop møre. Afkøl dem og skær dem i skiver.
Høvl squash og gulerod i ganske tynde skiver på langs. Brug gerne et mandolinjern og skær derefter skiverne i tynde strimler.
Læg strimlerne i en skål med iskoldt vand en halv times tid.
Afdryp strimlerne og bland dem med kartofler og løgtop.
Rør dressingen sammen. Smag til med tapenaden og citronsaft. Måske skal der også et lille drys salt og sukker til.
Hæld dressingen over salaten og vend rundt.
Rist cashewnødderne gyldne og drys dem på.
Ser ut läcker! Varför hade du laggat det grönsaker in kallt vatten?
Tack tack för receptet!
torwen said this on 21. July 2011 at 15:58 |
Hi Torwen,
Tak for din hilsen. De tynde strimler grøntsager “krøller”, når de ligger i iskoldt vand – men det er IKKE nødvendigt.
Kærlig hilsen
Kirsten
kodfrifredag said this on 21. July 2011 at 20:54 |
Jag förstår nu. Tack för ditt utförliga svar. :)
torwen said this on 22. July 2011 at 10:49 |