baltisk kartoffelsalat med dild

baltisk kartoffelsalat

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

600 g kartofler

 

dressing:

½ dl yoghurt

½ dl sojafløde eller anden fløde

½ dl finthakket rødløg

½ dl finthakkede, syltede agurker

1 stort bdt dild

 

Kog kartoflerne. Afkøl og pil dem. Skær dem i små terninger.

Rør de fire ingredienser i dressingen sammen og smag til med salt og peber. Klip dilden og rør den i.

Hæld dressingen over kartoflerne og vend rundt.


Sådan ser kartoffelsalaten ud, når den serveres i Riga.

~ by kodfrifredag on 25. August 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: