kantarelpande med tofu og broccoli

kantarelpande med tofu og broccoli



________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

200 g røget tofu

4 spsk olivenolie

100 g løg

4 fed hvidløg

400 g kantareller

400 g broccoli

2 spsk citronsaft

1 ½ dl sojafløde eller anden fløde

1 bdt dild

 

Skær tofuen i små terninger og steg dem gyldne i 2 spsk godt varm olie på en pande.

Sæt tofuen til side.

Hak løg og hvidløg og svits dem i de sidste 2 spsk olie.

Skær evt. kantarellerne igennem og del broccolien i små buketter. Skær stokken i terninger.

Kom kantareller og broccoli på panden og svits dem et par minutter.

Tilsæt citronaft og fløde og lad det koge op.

Drys med lidt salt og friskkværnet peber.

Smag til og servér kantarelretten drysset med de stegte tofuterninger og klippet dild.


tip

Du kan servere små kogte kartofler – eller baltisk kartoffelsalat – og brød til – eller en salat med fx perlebyg.

Du kan også servere retten på en bund of fettuccine eller anden pasta.



~ by kodfrifredag on 25. August 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: