sesamkiks

sesamkiks

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g blødt smør

1 æg

70 g fuldkornshvedemel

½ tsk bagepulver

½ tsk salt

70 g sesamfrø

ca. 35 g hvedemel


Bland smør og æg. Tilsæt fuldkornsmel, bagepulver, salt og sesamfrø.

Ælt så meget hvedemel i, at dejen bliver fast.

Sæt evt. dejen i køleskabet et kvarters tid, inden du ruller den ud i et par millimeters tykkelse.

Stik 16-17 kiks ud med et glas, der måler ca. 7,5 cm i diameter.

Sæt kiksene på bagepapir på en bageplade og bag dem gyldne ved 170 graders varme i 15-20 minutter.


~ by kodfrifredag on 1. September 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: