voksbønner a la Salina

voksbønner a la Salina

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

400 g voksbønner

4 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

6 tørrede tomater i olie

1 spsk citronsaft

2 tsk tørret oregano

½ dl kapers

persille

 

Nip bønnerne og læg dem i kogende vand. Kog dem 4 minutter og overhæld dem med koldt vand.

Skær hvidløgene i skiver og svits dem i olien til de er let gyldne. Skær tomaterne i strimler og kom dem på panden sammen med citronsaft og oregano. Tilsæt et drys salt, et nip sukker og friskkværnet peber.

Vend kapers og bønner i de øvrige ingredienser. Tilsæt evt. en spsk olie mere.

Drys med lidt frisk persille.

Salaten kan serveres varm eller kold.

~ by kodfrifredag on 29. September 2011.

2 Responses to “voksbønner a la Salina”

  1. Hej,ved du hvad jeg har gjort felj,jeg har lige lavet dine boller i karry,bollerne er faste med når du smager på dem, er det synes jeg som tapetklister,og fast i kvaliteten?

    • Hi Tulle,
      Det lyder ikke godt med de boller. Det er svært at sige, hvad der er gået galt. Måske har du pureret bønnerne for meget, så de er blevet for “melede” – eller måske er der kommet for meget mel og/eller rasp i.Men det er kun gætterier. Prøv en gang til og se, om det ikke går bedre.
      Kh
      Kirsten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: