artiskokpålæg

artiskokpålæg

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 6-8 artiskokhjerter i olie (ca. 180 g)

3 dl kogte, hvide bønner

10-12 stilke basilikum (eller 2 tsk tørret)

evt. 2 spsk sojafløde eller anden fløde

citronsaft


Jeg foretrækker de grillede artiskokhjerter, som købes på glas og ligger i olie, men du kan også bruge dem på dåse.

Afdryp artiskokhjerterne og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en skål sammen med bønnerne og blend dem med stavblenderen (eller brug en køkkenmaskine, hvis du laver en stor portion).

Klip basilikumblade og -stilke i cremen og rør fløden i.

Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.


tip

Du kan bruge andre kogte bønner i stedet for de hvide.


~ by kodfrifredag on 6. October 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: