pappardelle med kantareller

pappardelle med kantareller

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

100 g rødløg

2 forårsløg

4 fed hvidløg

1 chili (eller efter smag)

4 spsk olivenolie

250 g kantareller

2 spsk citronsaft

300 g pappardelle eller anden båndpasta

persille

evt. tør ost

 

Snit de tre slags løg og chilien (fjern kernerne). Svits de fire ting i olien, til løgene er klare. Skær kantarellerne i mindre stykker og tilsæt dem sammen med citronsaften.

Svits svampene 3-4 minutter og tilsæt et drys salt og friskkværnet peber.

Kog pastaen, så den er færdig, når svampene er parat. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hæld ca. 1 dl kogevand ved svampene og smag til.

Servér pastaen i en dyb tallerken og fordel svampene ovenpå. Drys med hakket persille og servér evt. reven ost til.

 

tip

Mange danskere sætter pris på fløde i deres pastaretter. Det er ikke særlig italiensk, men du kan ikke desto mindre hælde ca. 1 ½ dl sojafløde eller anden fløde ved svampene og i givet fald tilsætte lidt mindre kogevand.


~ by kodfrifredag on 10. November 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: