dildcremesuppe med grøn og sort cavi-art

dildcremesuppe med grøn og sort cavi-art 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________

150 g løg

250 g porrer

4 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

350 g kartofler

ca. 7 dl grøntsagsbouillon

ca. 2 dl sojafløde eller anden fløde

citronsaft

1 bdt dild

2 spsk sort cavi-art

2 spsk grøn cavi-art (med wasabismag)

2 spsk olivenolie

 

Hak løg, porrer og hvidløg. Svits de tre ting i olien, til løgene er klare og porrerne bløde.

Skær kartoflerne i små terninger og kom dem i gryden sammen med bouillonen. Læg låg på gryden og lad suppen simre 10-15 minutter til kartoflerne er møre.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.

Tilsæt fløden og smag til med salt, peber og citronsaft.

Klip det meste af dilden og kom det i suppen. Varm suppen op til kogepunktet.

Rør de to slags tangkaviar (hver for sig) med lidt olie og måske en smule vand.

Servér suppen portionsvis med de to slags kaviar og lidt klippet dild.


tip

Læs mere om cavi-art her. Cavi-art er et tangprodukt, som forhandles i Dansk Supermarkeds butikker.

.

vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret

~ by kodfrifredag on 3. May 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: