spidskålssalat med tranebær, nødder og kapersvinaigrette

spidskålssalat med tranebær, nødder og kapersvinaigrette

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________


1 lille spidskål

50 g hasselnødder

1 dl tørrede tranebær (kan erstattes af rosiner, aroniabær eller blåbær)

1 bdt persille (i foråret evt. spæde skvalderkålsblade)

 

kapersvinaigrette:

5 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

2 spsk hakkede kapers

1 spsk fintreven skalotteløg

 

Snit spidskålen papirtyndt.

Skær nødderne i flager og rist dem gyldne på en tør pande.

Bland kål, nødder og tranebær med hakket persille.

Rør en dressing af olie, citronsaft, kapers, løg og et par spsk vand. Smag godt til med salt og peber og evt. et nip sukker. Hæld dressingen over salaten og vend rundt.



vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret, kødfri opskrift

~ by kodfrifredag on 28. June 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: