grøn gazpacho m. grillet majs

grøn gazpacho m. grillet majs

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 agurk

1 stor grøn peberfrugt

1 stor avocado

1 grøn chili (kan udelades)

2 skiver tørt hvedebrød

2 spsk hakket skalotteløg

2 fed presset hvidløg

en håndfuld basilikumblade

ca. 8 dl grøntsagsbouillon

1 limefrugt

2 spsk olivenolie

2 majskolber

 

Skær grøntsagerne i terninger. Fjern kerner og frøstol fra peberfrugten og chilien. Du kan evt. lægge peberfrugten under grillen og flå skindet af, se her hvordan du gør.

Kom grøntsager, brød, løg, basilikum og bouillon i blenderen og blend suppen til den er ensartet.

Tilsæt mere bouillon, hvis suppen er for tyk.

Rør saft af 1/2 limefrugt og olivenolie i suppen og smag til med salt, peber, et nip råsukker og evt. mere limesaft.

Skær hver majskolbe i tre skiver og pensl dem med olie. Stil dem i en bageform og grill dem i ovnen, til de er gyldne.

Sæt stykkerne på spyd og servér dem sammne med suppen.

.

~ by kodfrifredag on 30. August 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: