guacamole – mexikansk avocadosalsa

guacamole – mexikansk avocadosalsa

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Guacamole kommer ofte på bordet i Mexiko.

Guacamole kan laves mere eller mindre cremet. Denne version er hakket og ikke moset, men man laver den udgave, man bedst kan lide.

Guacamole bliver ofte brugt som dip til tortillas, majspandekager, eller salsaen serveres som tilbehør, fx til en bønneret.

2 avocado

2 tomater

evt. 1 tsk finthakket chili

2 fed hvidløg

citronsaft

4 spsk frisk, hakket koriander

 

Skær avocadoerne i små terninger eller mos dem let med en gaffel.

Skær tomaterne i bittesmå terninger. Fjern kernerne.

Rør avocado, tomater, chili og presset hvidløg sammen. Smag godt til med salt, peber og citronsaft. Tiksæt hakket koriander.

~ by kodfrifredag on 27. September 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: