porrer med hvidløgsknas

porrer med hvidløgsknas

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ideen med det sprøde knas på toppen af porrerne stammer fra Italien og hedder pangrattato. Det er en fin måde af anvende tørt brød på.

 

4 skiver tørt grahamsbrød eller andet lyst brød

4 fed hvidløg

4 spsk olivenolie

en håndfuld basilikum eller persille (evt. 1 spsk tørret beasilikum)

2 tsk reven citronskal

 

½ kg porrer (renset vægt)

 

Del brødskiverne i bittesmå stykker. Hak hvidløgene fint.

Varm olien op på en pande og rist brødkrummerne og hvidløgene, til brødet er sprødt. Tilsæt basilikumblade i små stykker (evt. tørret basilikum) eller hakket persille.

Drys med lidt salt.

Skær porrerne i mindre stykker og læg dem i kogende vand. Damp porrerne under låg 5-6 minutter.

Afdryp porrerne (gem vandet og brug det til en suppe).

Servér porrerne med det ristede brød på toppen.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

vegetarret, vegetaropskrift, veganeropskrift, veganerret

~ by kodfrifredag on 1. November 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: